Vi vet alle hvor irriterende det kan være å plutselig mangle noe utstyr under oppussingen eller komme på i ettertid at alt hadde vært så mye enklere med bare den ene ekstra tingen. Derfor tenkte vi hos GulvogVegg å komme med våre tre tips til forskjellige slags hjelpemidler som kan være utrolig praktisk å ha i løpet av oppussingen. Dette er kanskje ting som ikke alle har hørt om, men dermed er vårt prosjekt bare enda mer velykket.

DustBubble oppussing tips rent

Puss opp uten støv!

Det er ikke noen stor nyhet at de fleste oppussingsprosjekter som regel involverer en del støv og rot både i rommet en pusser opp og ellers rundt i huset. Dette kan være utrolig irriterende og tar ofte litt tid før en klarer å få unna alle spor. Da kan det være utrolig greit å ha denne boblen som lar mennesker borre uten at det blir noe støv. Dette er nemlig en selvklebende oppsamlingspose til støv som fungerer sånn at den vil forsegle hullet som blir borret og alt støvet samler seg på ett sted. Dette er noe som heter DustBubble og den fjernes også utrolig lett når en er ferdig med jobben.

Som nevnt allerede er det mange som kjenner til problemet med at støv og møkk lett blir spredd rundt til andre rom under oppussing, det er rett og slett ikke til å unngå. Det er tilfellet helt frem til denne praktiske saken her blir tatt i bruk, nemlig en klebematte. Dette kan du legge ved døren og når du tråkker inn og ut av rommet som bli oppusset vil alt av støv og møkk feste seg på den og vips så er du ren under skoene igjen.

Et godt dekk betyr alt

Det å kunne beskytte sine gulv kan bety alt for en som nettopp har pusset opp. Kanskje man skal til å male en vegg og vil unngå sølet av malingen på gulvet? Da bør man ta i bruk det som heter malefilt, det aller beste som finnes til beskyttelse av gulvet. Baksiden er nemlig laget av plast og sørger for at den sitter der den skal samtidig som ulike væsker ikke kommer seg gjennom. Det beste er at den kan brukes om og om igjen!