Vi er godt inne i det nye året allerede og mange kan nok si seg enig i at gleden er stor for at vi også nærmer oss våren 2016 med stormskritt. Våren betyr at farger dukker opp igjen, solen titter frem, luften blir varmere og vinduer og dører kan åpnes igjen. I tillegg betyr det også at nye trender innen interiør i hus og hjem dukker opp og mange ser frem til å oppdatere enten hele huset eller kanskje bare litt her og der.

Jeg tenkte derfor at jeg kunne dele mine tips angående hvilke trender som vil dukke opp mot våren og noen har allerede kommet godt i gang allerede nå. Dette er utrolig flotte trender og vil kunne bringe huset godt inn i både den vårlige følelsen samt sommeren når den nærmer seg.

   

Mørke gulv og grønne detaljer

Det finnes en rekke stikkord som alle kan benytte seg av for å oppdatere rom i huset og følge trendene for i år. Mørke gulv er ett av dem, enten det er mørkt treverk, malt gulv eller store flotte tepper i mørke farger. Da kan en også benytte seg av en annen trend som er på vei inn, nemlig grønt i en rekke ulike nyanser. Dette kan benyttes på alt fra møbler til puter eller mindre detaljer som lysestaker og rammer. Sammen med denne grønne trenden skal også potteplanter inn i hjemmene igjen. En skal derimot sørge for å ikke ende opp med for mange små detaljer, da dette er på vei ut, nå skal det nemlig være få og store ting i huset og ikke mange små ting.

I mange år har det også vært stor fokus på minimalisme, men dette skal nå bort og byttes ut med varmere, hyggeligere rom. Dette betyr at ulike tekstiler som tepper, puter og annet kan føres tilbake inn i alle rom for å få en lunere følelse.