Klar for nye oppussingsprosjekter? Hent inspirasjon fra interiør i særklasse

Hjemmet ditt er ikke bare der du bor. Det er også stedet hvor du skal kjenne deg trygg og avslappet, et sted som reflekterer både deg og din personlighet. Det er vel nettopp derfor mange av oss investerer mye tid og energi i oppussing. For å få det resultatet du ønsker er det lurt å ta seg god tid til å undersøke ulike trender og la deg inspirere av andre hjem med helt egne uttrykk. Derfor har vi samlet noen av de mest fremtredende interiørtrendene i år, slik at du kan gå oppussingen i møte med en klar visjon av hva som skal til for å skape ditt drømmehjem.

Lær av de beste

Det er heldigvis ingen mangel på magasiner, tv-programmer og nettsider som kan gi deg tips før du begynner å pusse opp. En ting som kan være ekstra gøy er å se hvordan kjente personer har det hjemme. Selv om kjendiser opererer med et betydelig høyere budsjett enn de fleste av oss kan deres hjem fortsatt fungere som inspirasjon. På kjendislekkasjen.no kan du få en sniktitt inn i de mest glamorøse stiler. Ok, det er nok ikke aktuelt å grave opp hagen for å lage 25 meter langt svømmebasseng. Likevel kan kjendisenes valg av farger og materialer fortsatt gi en god pekepinn på hvordan man skaper en luksuriøs atmosfære i hjemmet.

Stilfullt og elegant

De siste årene har nærmest vært det vi kan kalle en gullalder av spennende interiørtrender. Nå er det ikke lenger slik at bare en ting er på moten, interiørbildet i dag kjennetegnes av alt fra naturlige materialer til det moderne og teknisk avanserte. En ting har likevel alle disse nye impulsene til felles; et fokus på det stilfulle og det elegante. Om det er polert stål eller organisk tre ser vi at interiørmagasinene promoterer et minimalistisk design. Minimalisme vil gi hjemmet ditt et sofistikert preg som er både klassisk og tidløst.

Tørr å satse!

Som nevnt er ikke et vakkert hjem nødvendigvis et dyrt hjem. Gode interiørvalg kommer av å våge å tenke utenfor boksen. Å drømme seg bort i villaer til mange millioner dollar i Beverly Hills trenger ikke å være bortkastet tid. Kanskje er det nettopp i denne dagdrømmen du finner din visjon av ditt drømmehjem! Tørr du å satse på ditt eget uttrykk, samtidig som du holder deg oppdatert på de heteste interiørtrendene, er vi sikker på at hjemmet ditt vil bli din helt egen oase.