Det er rett og slett ikke noe tvil om hvilken årstid her i Norge som er favoritten når det kommer til oppussing. For de som ikke vet det er det helt klart høsten de aller fleste får et lite kick i seg og begynner med tanker om å pusse opp et rom eller to, eller kanskje hele huset? Grunnen til dette er nok på grunn av at høsten er en tid for å flytte seg tilbake inn igjen i varmen etter noen måneder ute i solen hvor en ikke hadde tid til å tenke på huset sitt design. Da var det kanskje hagen eller terassen som fikk mest oppmerksomhet, noe som er veldig forståelig. Høsten dukker derimot opp og man ser ting og tang rundt i huset som gjerne kan bli byttet ut eller oppgradert, noe som selvsagt må være gjort klart før julen setter i gang.

Faktisk viser en undersøkelse at hele 1 av 2 nordmenn ønsker å pusse opp sitt hjem når høsten er på plass. For noen er det kanskje litt overraskende at det er såpass mange som ønsker å bruke høsten, tiden og pengene sine på å pusse opp men det er også nordmenn som ligger på verdenstoppen innen oppussing. Mye av dette kan nok komme fra at en er mye innendørs i løpet av de kalde og mørke månedene, og et fint, varmt og pent hjem kan bringe mye glede.

oppussing soverom nordmenn høst 2015
Det viser seg at det er soverommet som de fleste ønsker å pusse opp, men deretter kommer bad og deretter kjøkken. Det er med andre ord enkelte rom som en ønsker å pusse opp og ikke en total renovering på hele huset eller leiligheten. Mange som ønsker å pusse opp innrømmer også at de ser på det som en flott mulighet til å kunne rydde opp litt i hjemmet. Da får man nemlig muligheten til å kvitte seg med ting en ikke behøver, ikke bruker eller rett og slett vil bytte ut. Det beste en kan gjøre med sånt er å gi det til loppemarked, så noen andre kan få glede av det.