Om Meg

Hei. Jeg er en 43 år gammel fyr som heter Endre og jeg vil gjerne få dele noen erfaringer om oppussing med dere. Jeg har pusset opp ganske mange leiligheter i min tid og tror jeg kan dele ganske mange erfaringer og samtidig gi dere en del gode råd slik at dere ikke havner i mange av de fellene jeg selv har havnet i opp i gjennom årene.

 

Å pusse opp er en blanding av teknisk, faglig arbeid og estetisk sans. Veldig mange vil jo aller helst bestemme det estetiske selv og kan kanskje føle seg litt overkjørt hvis de ansetter en interiørarkitekt, eller en arkitekt. Mange menn vil dessuten gjøre mesteparten av den praktiske jobben selv. Både fordi de liker denne typen jobbing og for gjøre oppussingen billigere.

 

Å gjøre det selv gir deg større rom økonomisk, men samtidig kan du risikere å gjøre feil som til slutt ender opp med å koste deg dyrt. Dette gjelder både på byggesiden og designsiden.

 

Jeg vil gjerne få gi dere en del tips og erfaringer som gjør at dere kan få opptimalt ut av oppussingen deres, både praktisk, estetisk og ikke minst økonomisk.