Det er noen interiørtrender som rett og slett er fornybare uten at en må bytte ut absolutt alt om en vil følge med i trendene. Et godt eksempel på dette er Kähler Omaggio vasene som har prydet både forsiden av interiørblader, interiør-fantaikere på Instagram og blitt avbildet av interiør elskere over hele verden. Denne vasen ble rett og slett en utrolig stor hit og har derfor blitt fornyet med et nytt design og nye farger.

kahlerperlemor

En lysere vase til våren

Våren er her og sommeren nærmer seg med stormskritt, noe som betyr at vi får lyst til å lysne opp både oss selv i form av klær, hår og selvsagt hjemmene våre. En flott måte å gjøre det på uten at både møbler og veggfarge må byttes ut er gjennom stilige detaljer som vaser.

Omaggio vasen har derfor fått et nytt, lyst design som passer perfekt i alle slags hjem. Uansett om det er et klassisk og stilrent design eller om det er et moderne hjem, vil denne vasen passe rett inn. Det beste av alt er at det ikke engang behøver en bukett med blomster i for å stå fremme, den er nemlig vakker nok i seg selv, enten om den står alene eller i ulike størrelser gruppert sammen.perlemor_h125 miniature_perlemor_2_1

Den nyeste fargen vi snakker om her er selvsagt perlemor og denne kan kjøpes i fire ulike variasjoner. Den største har en høyde på 30,5cm mens en pakke på tre stykker av den minste størrelsen måler kun 12cm. Designet har de holdt likt med de gjenkjennelige delikate stripene, så dette er uten tvil et flott tilskudd til alle hjem denne våren.