Vi nærmer oss nok en gang slutten av en uke og det betyr at alle ser frem til fredag hvor arbeidsuken er over og helgen kan starte. Helgen for mange betyr det å kunne slappe av, lene seg tilbake og virkelig ta en pause fra en hektisk hverdag fylt med jobb, trening, hobbyer og ulike ærender og gjøremål som dukker opp daglig.

frokostbrett

Hvem drømmer vel ikke om å stå opp på lørdag eller søndags morgenen å bare tilbringe en lang, avslappet morgen i senga med en deilig frokost, en god bok eller kanskje en spennende film? Det å kunne spise frokost på senga og kunne virkelig ha tiden til å nyte den kan nesten gi følelsen av å være på et hotell, spesielt om det er noen andre som serverer den!

Vi har oppdaget en rekke flotte frokostbrett som passer ypperlig til å bringe frokosten inn på soverommet for en virkelig avslappet start på dagen, og disse vil vi selvfølgelig vise til dere!

frokostbrett4 frokostbrett3
Her ser dere en som til og med har flere funksjoner! Denne passer helt perfekt til både mannen og kvinnen i huset og dersom avisen, favorittbladet eller en bok skal leses underveis i frokosten er det bare å ha den lett tilgjengelig i kurvene på siden. Vi liker også godt at denne er såpass høy så det blir enklere å spise direkte fra brettet og har til og med plass til beina under.

frokostbrett2
Her kan dere se en litt mer klassisk stil men som likevel rommer mye. Treverket er også utrolig populært nå i vår og sommer månedene da alt skal være mer naturlig nå med mye tekstiler, grønne planter og brune detaljer.