For mange er det årstiden som har startet nå som er den store favoritten, nemlig våren. Våren er for mange et tegn på at livet kommer tilbake da blomster, trær og dyrelivet ute våkner til live igjen. Det blir flere lyder ute, både av dyr og mennesker og fargene i naturen kommer endelig tilbake etter en mørk og kald vinter. For at tiden mot våren skal gå enda litt raskere vil det hjelpe å bringe vårlige tegn også inn i huset og ikke bare utenfor.

grønne planter innendørs interiør

Skap vårstemning inne i huset

Noe av det vi alle forbinder mest med våren er nettopp det at det blir fargerikt igjen og naturen våkner opp igjen. Dette er absolutt noe en også kan bringe inn i huset ved å ta frem vasene som kanskje står bortgjemt i skapene og fylle dem med ulike friske blomster. Det behøver heller ikke å være kun blomster, det ser nemlig minst like fint ut med noen grønne vekster.

De grønne og friske detaljene behøver heller ikke stoppe opp med vaser og friske blomster, i tillegg kan en også legge til nye grønne planter. Disse må gjerne stå i potter, kurver og esker som er laget av naturlige stoffer så naturen virkelig får skinne gjennom.

trender interiør våren grønt

Noe som sees igjen og igjen i motebildet i vårens interiørtrender er blandingen av detaljer i gull sammen med grønt. Dette kan være i alt fra bilder på veggen og gulvtepper til nye gardiner eller dekking av middagsbordet. Sist med ikke minst kommer vi tilbake til planter og vekster, hvor en allerede nå kan starte med planting innendørs mens en venter på at hagen skal bli klar.