androgyn interiør trend

Land i skandinavia har en tendens til å skille seg litt ut når det kommer til interiør og trendene som dukker opp i hus og hjem. Vi henter selvsagt inspirasjon fra trender som pågår i andre deler av verden men klarer likevel å gjøre det til vårt eget. Dette vinteren er det utrolig mye flotte trender som er klare til å settes inn i hus, hytter og rom. Dette er trender som du også kan gjøre til dine egne, enten du velger å pusse opp hele huset, et rom eller tilføye noen nye detaljer fra de nyeste interiørtrendene.

Bohemsk, sofistikert og melankolsk

Dette er tre stikkord vi kan ta med oss inn i huset denne vinteren og noe vi vil se gå igjen mye i interiør. For de som ser på seg selv som den som liker å skille seg ut fra mengdene, passer den sofistikerte elegansen og melankolske stilen til. Her gjelder det å holde seg til et rolig, klassisk og elegant uttrykk som vi gi en atmosfære som virker både reservert og introvert. Dette er en stil som passer inn i en rekke ulike hjem da den er androgyn og har en fantastisk blanding av ulike produkter.

bohem skandinavia interiør

Her kan en tenke på nøkkelord sånn som ull, lær og fløyel. Dette er stoffer som kan brukes på duk, gardiner, puter eller større områder som på sofa og stol. Ulike gjenstander som vil passe godt inn i denne stilen er klassiske kaffetraktere og slitte lærkofferter, her skal man rett og slett «back to basic». Likevel er det viktig å holde det hele lunt, mykt og sørge for rene linjer.

Dersom vi går over til en litt mykere, etnisk stil kan vi ta en titt på den bohemske trender som kommer for fullt. Dette er en stil som vil gi et fullstendig annet uttrykk, se for deg en kunster i Paris og hvordan dette hjemme så ut, lyst og optimistisk som har både myke og tøffe detaljer i seg.

bohem interiør trend

I denne bohemske trenden kan en benytte seg av «støvete» farger når vegger skal males eller møbler skal kjøpes inn. En bohemsk trend viser gjerne til en stil som er en god blanding av ting, dette er ikke stilrent, bare utrolig stilig. Det skal være mye farger og gjerne mye grønt, her er det også oppfordret å leke seg med ulike lekne mønstere sånn som ruter eller paisley. Her kan en også benytte seg av stommer som velour, skinn og lær samt detaljer i keramikk.

En annen tydelig trend som har kommet frem er en leken, «gladhipster» stil. Dette er en stil som kan beskrive en som elsker skandinavisk design, liker det som er genuint og ekte og liker å vise frem sin identitet gjennom sterke farger og bøker. Denne stilen er både leken og urban, har et hint av bohemsk stil i seg og passer perfekt til de som elsker å kjøpe brukt.

Her er det farger som er det viktigste nøkkelordet, gjerne innslag av både rødt og rosa! Sammen med dette skal det gjerne være treverk i hjemmet, enten det er i form av parkett, møbler eller mindre detaljer som rammer, vaser eller fat. Mønster er også en viktig del av denne stilen, gjerne sammen med ulike teksturer.

hipster mønster fargerikt